GSM PAKKE - trenger mottaker

Radiolink GSM-A2 er en kompakt universal GSM sender som varsler via SMS når en inngang trigges.

Brukes mest som GSM-varsling i alarmanlegg men kan også overvåke temperaturer på dem 4 inngangene.

Enheten er ideell for overvåking og innsamling av driftsdata. 

Les merShow less
kr 3,093.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

GSM-A2 Pakke med batteribackup som inneholder: GSM-sender, strømforsyning og batteri.

Universal funksjon

Radiolink GSM-A2 er en kompakt universal GSM sender som varsler via SMS når en inngang trigges. Brukes mest som GSM-varsling i alarmanlegg men kan også overvåke temperaturer på dem 4 inngangene. Enheten er ideell for overvåking og innsamling av driftsdata. Enheten har lav strømforbruk og kan monteres i faste og mobile objekter. A2 kan programmeres med SMS eller via GSM-connect som er en web-basert programmerings portal.

2 Releutganger

Med A2 har du mulighet at styre 2 releutganger via SMS eller programmere att en inngang skal styre en utgang, eksempel: En pumpe skal starte når en nivåføler får høyt nivå.

4 Innganger

Inngangene er analoge og digitale, og kan varsle en temperaturverdi, eller en statisk hendelse. Alle 4 innganger kan overvåke temperaturer, noe som gjører den perfekt for overvåking av fryserom ol.

Programmering

Veldig enkel fjernprogrammering via GSM Connect eller med en tekstmelding. Valgbare forhåndsinnstillinger, men kan konfigureres for de mest vanlige behov.

Bruksområder

Egnet for bruk i kjøretøy, maskiner, industri, elektriske låser, pumpestasjoner, nivåmåling i tanker, åpne, lukke, overvåke dører og mye mer. Med A2 kan du varsle 8 telefonnummer med eller uten kvittering.

Les merShow less
Produktdetaljer
03530
Sist vist
kr 3,093.00
Radiolink GSM-A2 er en kompakt universal GSM sender som varsler via SMS når en inngang trigges. Brukes mest som GSM-varsling i alarmanlegg men kan også overvåke temperaturer på dem 4 inngangene. Enheten er ideell for...
1 andre produkter i samme kategori:
kr 859.00
CM01/9v er en trådløs batteridrevet radiomottaker for Deltronics detektorserie.  Når en detektor varsler, varsles alle innenfor samme kanal. Fritt valg for trådløst mottak av detektorer som; Gass, Brann, Røyk, Vann,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.