Diagnoseverktøy

Hvordan har bilen din det?
Sjekk selv på mobilen !

 

Les merShow less
kr 849.00
Mobil type
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Last ned gratis app’en Mobilscan app til din iPhone / iPad og koble enkelt denne opp til Mobilscanadapteren som settes i OBD kontakten via WIFI. Se alle OBD feilkoder på norsk, se alle sensorverdier og se hvorfor motorfeillampen lyser. Send en detaljert rapport via mail til deg selv eller til verkstedet.

Hjelp til bruktbilkjøpere
Det er fint å kunne se om bilens elektroniske chassisnummer er det samme som det fysiske nummeret, og å kunne sjekke at papirene er i orden. Med denne muligheten kan man unngå overraskelser. En potensiell kjøper kan også sjekke når en feilkode er slettet, eller hvor langt en bil har kjørt med en aktiv feilkode. 
Til bensinbiler fra 2001 og dieselbiler fra 2004.

Les merShow less
Produktdetaljer
819200
Sist vist
3 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00
Selvstendig enhet som kun skal kobles til et batteri for å fungere. Da gass er tyngre enn luft, skal alarmen alltidmonteres ved gulvet og aldri over nesehøyde når man ligger i sengen.
kr 599.00
Volt/ohm meter for bilen, båten, campingvogna, hjemmet med mer. For testing av de fleste el-systemer. LCD-display.DCV likestrøm (Automatisk måling): 326 mV, 3,26 V, 32,6 V, 326 V, 1000 V.Motstand: 10 MW, mer enn 100...
kr 199.00
Volt/ohm meter for bilen, båten, campingvognen, hjemmetetc. For testing av de fleste el-systemer. LCD-display medflytende desimal. Leveres med kabler, 9 V batteri og bruksanvisning.Dim.: 126 x 70 x 24 mm.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.